Josefines student

 

Jag lever!

Bara en vecka kvar av skolan nu sen är det jullov. Ska bli hur skönt som helst! Blir lite frånvarande här på bloggen när jag åker hemifrån halv 7 och inte kommer hem förens klockan 5. Men jag gör mitt bästa!
 
Har precis tagit mig en varm dusch efter att ha stått tjugo minuter på crosstrainern och kört 20 min zumba mage. Känns skönt att komma igång med träningen igen har varit så slö på sista tiden. Stannar hemma ikväll eftersom att det är halv snöstorm ute. Äta gott och mysa med familjen min.
 
Jag och Lovisa i våras

Ingrid


Låt det snöa

 
Julen är nog det mysigaste på hela året, julkänslor, all snö, alla tända ljus och så får man ju inte glömma julklapparna Kan inte annat än längta men det är tiden innan som är bäst trots allt. Nu ska jag göra mig en varm kopp oboy och slå mig ner i soffan. Det behövs!

Bambam

Tänkte visa några bilder jag fotade förra vintern de få dagarna som det var fint väder. Fotade flera gånger grannens fina vovvar, Bella och Bambam. Det här är min favorit på Bambam. Är han inte för söt?!
 
 

rensa huvudet hos hästarna

Följde med mamma till stallet en sväng idag för att få lite frisk luft, helt slut efter men jag fick ju tid att knäppa några kort. Så mysigt att vara nere hos hästarna och bara stänga av allt ett tag.
 

Madelene


Önskelista

Har inget speciellt som jag önskar mig i år men har ändå fått ihop en liten lista. Inte så långt kvar nu ju. Redan massa julkänslor. Är jag den enda?
 
* Röda pumps ( sjukt snyggt! )
* Thomas sabo armband
* Snygga toppar
* Iphonehögtalare
* Navelsmycken
* Smyckesskrin

Pepparkakste

Hemma ifrån skolan idag, frusen och näsan rinner. Druckit pepparkakste och ätit pepparkaka är det jag gjort och myst framför tvn, sett på finding neverland. Jättemysig film som jag rekommenderar! Ska fixa det sista med bloggen nu sen så får jag se vad jag hittar på, det är ju trotsallt snöoväder ute.. då får man krypa ner i sängen och bara göra ingenting! Inte sant?..
 

London

 
Var i London på höstlovet med min käre far, min kusin och min farbror. Blev mest shopping men knäppte ju såklart en del kort och här får ni se några utav dom. Var där i 3 dar och snacka om att fötterna värkte i en månad efter..

When the stars are the only things we share

will you be there?

3 december

 Det första jag gjorde när jag kom hem var att sätta igång ugnen göra scones och göra iordning en stor mugg med varm oboy. Börjar bli sjuk, inget vidare. Tur att det inte är långt kvar till jullov, det behövs känner jag. Ska ta mig en lång varm dusch nu sen är det julkalendern som gäller. Den har ni väl inte missat?
 
 
 

Första advent

Efter många om och men så har jag tagit mig i kragen och fixat iordning bloggen. Alla gamla inlägg är borta och jag har tänkt att börja om på nytt. Kommer fortfarande lägga upp foton men mer på min vardag. Eftersom jag går på gymnasiet nu och inte är hemma förens efter 5 varje dag så hinner jag inte med så mycket mer.
 
Iaf så är det ju första advent idag, inte långt kvar till jul (!!!) Tog en långpromenad på morgonen, såg reprisen av xfactor och sen har jag fixat med bloggen så jag kunde börja skriva idag. Medans alla andra käkat massvis med lussebullar och go mat kan ju jag göra er lite avundsjuka och säga att jag åt makaroner och köttbullar, haha. Gott det med. Nu ska jag fixa det sista och imorgon ringer klockan halv 6 igen.
 

Vem är jag?

 
Mitt namn är Jenna Karlsson och jag är 16 år men fyller 17 snart, den första februari. Jag bor i en liten stad som kallas Vadstena där jag bor med min mamma, min pappa och min syster Josefine som är tre år äldre än mig. Men 5 dar i veckan åker jag till mjölby där jag läser vård- och omsorgsprogrammet första året. Mitt största intresse är att fota och allt som hör där till. Bl.a. photoshop och designa bloggar.
 
Eftersom jag nu går på gymnasiet så hinner jag inte fota på det sätt jag gjort innan och därför bestämde jag mig för att börja om på nytt och nu får ni lära känna mig lite mer och se vad jag gör om dagarna. Jag hoppas ni gillar det ni läser och att ni fortsätter kika in!

Ställ gärna frågor om ni undrar över något så svarar jag så snabbt jag kan.
 
Instagram: Jennakarlsson
E-mail: [email protected]
Mina foton: http://jennakarlsson.crevado.com/

we're close and then we run


Airija

 
 

Josefine och Capsicum


"Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever. . . it remembers little things, long after you have forgotten everything."