Sandra

 
 
 
 
 
 

Hästholmen

Lunch i hästholmen, nu spöregn och mys med Buster. 
 
 
 
 

Stora drömmar blir lite större här

 
 

Doftljus

 
Eftersom det spöregnat hela dagen och nu med så passade jag på att tända lite doftljus, finns nog inget mysigare ibland än regn och tända ljus. Sitter och pysslar med lite bilder nu, ni ska få se snart. Om ca en timme ska jag iväg till Mia och Rocky så buster får busa lite!

White dress

 
Idag tog jag mig energi och gjorde något som inte händer ofta, tog kort på mig själv.. Svårt med självutlösare och stativ att få det som jag vill men fick ändå några jag tycker om. Så fint utanför vårat hus nu, blommar överallt och det blir så fina bilder då! 
 

Eftermiddagsmys

 
Och nu väntas en eftermiddagspromenad, ha en mysig tisdagskväll ♥

Buster


Sista "riktiga" dagen i skolan imorgon (avslutning på fredag, dock). Är så skoltrött man kan bli och allt farande mellan vadstena och mjölby varje dag tar på krafterna. Ska försöka bli bättre på att lägga upp bilder här på bloggen nu när jag får sommarlov.  Ska även jobba i sommar för att få ihop pengar för att så småningom kunna köpa mig en ny kamera. Känner att jag behöver lite nya krafter, har velat köpa en ny kamera länge nu! Så i sommar blir det jobb för mig och mycket fotograferande. Ska bli såå skönt!

Svartvit


Lisa

 

Studenten

 

Tuva, Bubba och Buster

 
Tuva och Bubba kom på besök nu ikväll och såklart kom kameran fram, så söta ♥
 

Studentfotografering imorgon!

Min fina syster för 2 år sedan 
 
Imorgon ska jag följa med till motala och fota lisa som tar studenten. Ska fota utspringet och sen porträtt när vi är tillbaka i vadstena igen. Ska bli hur kul som helst och det ska bli kul att få en liten utmaning! Nu ska jag fixa allting för imorgon och sedan mysa ner mig i soffan! Kram på er ♥
 

"Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever. . . it remembers little things, long after you have forgotten everything."