Redo för festligheter


Buster och Hubert

Buster tycker väldigt mycket om Hubert och Hubert är lika busig som Buster själv, så det passar bra. Men igårkväll kom myssidan fram hos dom båda också när vi hade gäster. Dom är ju för söta!
  

Blått, vitt och rosa

 
Lite smådetaljer av det som jag har på mig idag, så fint med blått, vitt och rosa ihop. Pikén är från hööks, tro mig, hur skön som helst och snygg till vardags. Har en likadan i rosa! Vita byxor från serious sally och såklart mobilväskan som jag hittade på jula.
 
Ska snart iväg och fira farmor som fyller år idag, buster ska med så hon lär bli överlycklig. Ska bli gott med farmormat! Ha en skön söndagseftermiddag/kväll ♥

 

26 april


Igår fyllde som sagt min älskade pappa år och det firades med god mat och fina paket ♥ Nu långpromenad tillsammans med mamma och lillen!

Äntligen fredag

Äntligen fredag och idag fyller min älskade pappa år så vi håller just nu på med maten. Blir en lugn helg och imorgon får vi gäster. Har varit ute och busat med buster nu i eftermiddag i trädgården, han är så fin lillen. Hälsat på en 6-årig dansk svensk gårdshund i stan har vi med gjort och buster ska leka som vanligt ;)
 
Blir mycket om buster just nu i bloggen, overkligt att säga att man har en egen hund, vill spendera så mycket tid som möjligt med honom och då blir det många bilder och jag hoppas på att ni tycker om att läsa om det lika mycket som jag vill dela med mig av allt! Mår så bra just nu. 
 
Nu ska jag hjälpa mamma med det sista och senare blir det att se på lets dance och krama på pappa, vem håller ni på? Själv är Maria Montazami en favorit, såklart!
 

Josefine

Hennes blogg hittar ni här 

Humöret var på topp idag när jag fick frågan om ett fotojobb i juni under 2 dagar. Hoppas bara att jag kommer ifrån skolan så jag kan fota, vore hur spännande som helst!! Gladtjej!
 

Man är borta en kvart

Skor överallt och korgen utdragen och allt ligger bara huller om buller. Mycket i skolan just nu och trött efter allt pendlande. Men jag gör mitt bästa!!
 
 
 
 

Måndagsmys

 
Fick för mig att baka scones så här på måndagskvällen, smakade gott kan jag säga! Det är så mysigt att komma hem till en hund som är hur glad som helst över att se en. Alltid någon som alltid är glad över att se en. Nu ska vi ta igen oss och bara mysa framför tvn, sånt väder!

Njuter av solen

 
Efter en skön långpromenad i skogen så tog vi igen oss i solen en stund, men började blåsa kallt så nu är vi inne och tar igen oss istället. Ska lägga mig i sängen och läsa, lite småstressad över flera småuppgifter som ska in i veckan...

Buster

 
 
Några vill se fler videos, så ska försöka göra lite oftare! Han fick tag på ett salladsblad som jag skulle slänga igår och han är snabb som attan att springa iväg med saker... Häromdan hitta han också en vindruva, knasbooooll.

Smile

Kom hem för ett tag sen efter en skön promenad med buster i stan vid vattnet. Han hälsade på flera stycken och vi stannade och busade med en annan hund på vägen. Han är så duktig! Har försökt fota självporträtt idag men det gick åt skogen. Hatar att stå framför kameran och sjukt svårt att få det som man vill med stativ. Ska försöka fota lite med josefine imorgon så ska försöka så hon knäpper några åt mig. 
 
Ikväll blir det mys med min käre far framför smartare än en femteklassare. Imorgon blir det en sovmorgon sen upp och ta långpromenad med hunden min. Idag fick jag sova ända till 10 och behövde inte gå upp en enda gång inatt förutom vid tio i sju imorse då pappa var ute. Hur skönt som helst!
 
Ha en mysig lördagskväll ♥
 
 
 

Årets första grillning

 

Busat i trädgården

Efter en långpromenad och bus i trädgården så har han äntligen somnat. Ska göra lite mat till mig och syster nu och ta det lugnt en stund. Så skönt väder ute, gäller att passa på!
 

Fredagskväll med Nellie

Spenderade min fredagskväll tillsammans med världens bästa Nellie, vi myste framför tvn med lite smått och gott och pratade. I torsdags var jag i göteborg hela dagen, därför dålig uppdatering. Ska snart ut och kasta lite boll med Buster och ta lite kort, är jättesugen på att fota porträtt, frågan är bara vem?
 
Nellie, bild från i somras

Buster och Rocky

 
Spenderade min kväll hos Mia med Buster så han fick busa av sig med Rocky. Han har inte riktigt velat hälsa på andra hundar förens nu så det känns skönt att det finns en hund han trivs med! Blev bjuden på god mat när hundarna sprang runt i trädgården och efter det gick vi ut en sväng i parken så dom fick springa löst. Han ville inte åka hem när det väl var dags!
 
Tänkte jag skulle redigera några av bilderna lite till och lägga upp i ett enskilt inlägg, så håll utkik!

Solsken och röda naglar

För att fira det fina vädret tog jag mig äntligen tid och målade mina naglar med mitt favoritnaglack från essie, tog på mig min vårjacka från svea och mina converse och tog en promenad ned till stan med Buster. Han är riktig duktig nu och han är så söt när han vill hälsa på allt och alla.Han hälsade för första gången på en hund på stan idag, inte illa! Så gulligt när alla kommer fram och vill hälsa på lillen. 
 
Kände mig riktigt vårfin med mina röda naglar, min marinblåa jacka, matchade fint med Busters röda koppel! Stannade en sväng hos Johanna efteråt och hälsade på medans han låg i mitt knä och tog igen sig. Kan ingen annat än att längta till alla mysiga dagar/kvällar i parken i sommar.
 
Vid halv sju ska vi iväg och träffa pudeln Rocky som vi var hos förra veckan en kväll, gick bra då och nu blir han nyfiken på varje hund han ser så blir bra att han får busa av sig lite! För precis nu stack han iväg med en av mina skor... hej sålänge ♥
 

Hachi a dog's tale

 
Måste bara rekommendera en film jag såg i eftermiddags. För er som inte sett den, se den! Hur fin film som helst som handlar om att den här hunden väljer sin ägare och man får se deras resa, mina tårar sprutade genom hela filmen kan jag lova. Se filmen, ni kommer inte ångra er men ett tips, ha papperslappar redo!

Kanelpannkakor

 
Provade på att ha lite kanel i pannkakorna idag och fick för mig att ha banan på. Helt okej faktiskt om man vill göra något annat än bara vanliga. Nu när jag fått lite energi i mig tänkte jag att jag skulle ut en sväng i det "underbara" vädret. Är ju ledig idag och imorgon, skönt!

Min eftermiddag i bilder

Började dagen med att pyssla lite, åt fiskpinnar till lunch och efter det gick jag och Buster en härlig promenad i skogen i det underbara vädret! Buster har också hunnit med att busa med Hubert som en stolle. Så nu sitter jag här framför datorn och tar igen mig med ett glas iskaffe, mums!
 

Buster


 

Min lördagskväll

Mobilbild
 
Hade ordentligt med lördagsmys med familjen igår, vi köpte allt man kan tänka sig. Chips, center, frukt doppat i choklad och hela fadderullan. Hur gott som helst! Så idag ska jag försöka köra zumba om buster kan lugna ner sig någon gång. Full rulle hela tiden här hemma ;)

Robin Stjernberg - You (acoustic version)

 
ååh kan inte sluta lyssna, han är för bra. Det skulle sitta fint att ha honom som sin pojkvän, bäst för dom andra länderna att dom röstar!

Buster

 

En eftermiddag i solen

 
Efter en promenad med Buster i skogen tog vi oss tid att ta det lugnt i solen på en filt och öva lite trix och själv lyxade jag till det med en latte och sommarvin spelades på högsta volym, vårkänslor! Han lär sig snabbt så länge han får sitt godis och det bästa han vet är när han får tag på löv ute, ni ser ju på bilden ovan. Goa hund! 

Till minne av Molly

 
Idag fick Buster bära den fina sjalen till minne av mormor och morfars Molly som för några dagar sedan somnade in. Känns overkligt eftersom hon har varit med ända sedan jag var liten och det var inte längesen jag sov hos mormor och morfar och hon låg och snarkade vid mina fötter.
 
Vill nog inte riktigt förstå att hon sover och aldrig vaknar igen men jag vet att hon har det bra och att hon äter massa godsaker däruppe i himlen. Kan inte rå för att tårarna kommer, hon har ju alltid funnits där och alltid blivit så glad när vi hälsat på, lilla fina molly ♥
 

Things to do before I die

Älskar beforeidie bilder, finns så mycket man måste göra. Det är bara sätta igång, inte sant?...

Details

 
Ska iväg nu i eftermiddag på familjen addams och jag tänkte visa lite smått vad jag har på mig idag. Sveaskjorta, converse, svarta jeans och mitt älskade thomas sabo armband. Skönt att få göra sig i ordning och komma iväg en sväng även om jag tror det kommer bli svårt att lämna lillen... Klarar mig inte utan honom nu känns det som, haha. Men bästa Greta ska sitta hundvakt, så det kommer nog gå finnemang! 

Min fina valp

 
Var ute på promenad på förmiddagen med världens bästa Mia så hon fick hälsa på Buster. Börjar gå riktigt bra att gå i koppel med honom nu även om det inte blir några längre sträcker. Jag är nog världens lyckligaste just nu. Ett påsklov som jag gått upp klockan 5-6 varje dag och haft fullt upp hela dagarna, men det är det värt. Nu kan jag inte slita blicken ifrån honom. Det var tillräckligt jobbigt att sitta hos frissan igår i 60 minuter, knappt det ifrån honom...

Ge mig sommar

Åh vad jag längtar tills man kan ta fram alla klänningar igen, sommar nu tack!

Ny bloggdesign

Före:
Efter:
Kände för en ny vårdesign, rent och fräscht. Eller vad tycker ni?

Amerikanska pannkakor


Buster

 
Har försökt ta lite bilder på den lilla krabbaten idag och det blev en del bra. Hur go som helst! Visst är han fin i sitt röda halsband? ♥

"Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever. . . it remembers little things, long after you have forgotten everything."