Våffelfrukost

 
Startade dagen med en kortpromenad med Buster sedan tog jag mig tid och lyxade till det med våfflor till frukost. Hemmagjorda dessutom! Mums! Nu ska jag strax iväg och klippa mig. Får se om något resultat kommer upp på bloggen. Kram!
 

Doftljus med smak av vanilj

 
La mig tidigt igår, såg ett antal greys anatomy avsnitt, klappade hunden som låg nere på sängkanten och drömde och tände mina doftljus som luktar vanilj. Hur skönt är det inte att bara vara?
 
 

Bus i trädgården

 
Ledig måndag och jag har bara tagit det lugnt. Övningskört till skänninge fram och tillbaka. Varit nere på stan och köpt tuggben till buster och sett greys anatomy. Övat lite trick i trädgården och busat en del har vi också hunnit med. Skönt att ta saker som det kommer ibland. 
 

Fina lilla vovve

 
Dom här två fotona är klippta ur en film på Buster idag och jag tror att just dom här två i svartvitt kommer finnas förstorade på min vägg inom kort.
 
Han betyder så otroligt mycket för mig och jag vet inte vad jag gjorde innan han fanns här, han finns alltid där vid min sida när jag känner mig ensam, han är alltid glad när jag kommer hem, han struntar i vilket humör jag är på han lyckas alltid få mig le ändå, när jag mår dåligt finns han där. Det är så häftigt att kunna säga, han är min. Min fina buster, vad skulle jag göra utan dig ♥

Buster

 
Kolla i HD för bästa kvalite

Nikon D7100

Hädanefter kommer jag fota med en Nikon D7100, äntligen fick jag råd att köpa en ny kamera och jag är helnöjd. 
 

Buster

 

Cakepops

 
Fick för mig att baka cakepops häromdagen, fick bli cakepops med banansmak doppade i choklad och strössel. Njuter av ledigheten, för imorgon börjar jag jobba igen!
 
 

Sommarstugan

 
Spenderat lördagen i sommarstugan, sol bad och bruna ben. Finns inget bättre. Lillen har badat och grävt i stranden och skött sig galant. Han blir så glad när han får springa lös. Kom hem för några timmar sen med hela kroppen full av myggbett men det kan det vara värt. 

Buster

 
 

"Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever. . . it remembers little things, long after you have forgotten everything."