Buster

Buster är en 9 veckors dansk svensk gårdshundsvalp och han har massa med energi kan man säga! Han är hur snäll som helst och har inte gnällt något sen han kom hem. Han älskar att busa med katterna och det fungerar jättebra. Idag har vi också börjat gå i koppel och det gick utan några problem! Så imorgon ska vi ut och gå igen.

Han sover hela natten och vid 5 är det dags för morgontoa. Sover på min huvudkudde gör han och när vi har varit ute så har vi gått och lagt oss och slumrat om igen. Han är världens goaste, men visst är det jobbigt. Det är precis som att ha en liten bebis. Busa, sova, äta. Och när han busar då busar han!  Men helt klart värt det, jag är nog världens lyckligaste just nu!


Nu är han äntligen min


Min egna lilla vovve

Har inte varit inne här på jättelänge. Men har haft fullt upp ännu än gång och jag känner att jag inte har tiden just nu men tänkte att jag skulle uppdatera lite om hur det ser ut just nu. Har haft fullt upp i skolan och allt som hör därtill. Nu har jag 3 veckors praktik, 2 veckor kvar så jag är knappt hemma utan bor hos min kära mormor och morfar i skge för att slippa åka bussar som inte passar.
 
Och inte bara det utan snart så kommer det även hem en ny familjemedlem. Min egna lilla valp. Så den tiden jag inte varit i skolan och läst på till alla prov har bara mina tankar kretsat kring vovven. Det är så oerhört kul och spännande. Vi var iväg förra helgen i västervik och hälsade på Buster som vi hämtar hem om 3 veckor. En fin dansk svensk gårdshund. Nu vill jag bara att tiden ska gå, man längtar inte mindre när man köper hem matskålar, koppel, halsband och allt sånt som hör till eller läser alla fina böcker jag fick när jag fyllde år. Jag ville dela med mig av den roliga nyheten här på bloggen och om jag känner mig själv rätt kommer det komma upp massvis med bilder under påsk när han kommit hem. Har inte mått såhär bra på länge!
 
Här har ni lillen, fina Buster!

Tuva

 

"Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever. . . it remembers little things, long after you have forgotten everything."