Vem är jag?

 
Mitt namn är Jenna Karlsson och jag är 16 år men fyller 17 snart, den första februari. Jag bor i en liten stad som kallas Vadstena där jag bor med min mamma, min pappa och min syster Josefine som är tre år äldre än mig. Men 5 dar i veckan åker jag till mjölby där jag läser vård- och omsorgsprogrammet första året. Mitt största intresse är att fota och allt som hör där till. Bl.a. photoshop och designa bloggar.
 
Eftersom jag nu går på gymnasiet så hinner jag inte fota på det sätt jag gjort innan och därför bestämde jag mig för att börja om på nytt och nu får ni lära känna mig lite mer och se vad jag gör om dagarna. Jag hoppas ni gillar det ni läser och att ni fortsätter kika in!

Ställ gärna frågor om ni undrar över något så svarar jag så snabbt jag kan.
 
Instagram: Jennakarlsson
E-mail: Jennakarlsson@live.se

I want you to know


Ja vad ska man säga.. klockan 05:20 ringer väckarklockan klockan 06:48 sitter jag på bussen till mjölby. Och efter en vecka är jag helt slut. Jag har inte orkat sätta mig vid datorn någon av kvällarna. Jag hoppas jag vänjer mig snart och kan börja blogga som vanligt igen!
 
Ville bara berätta läget nu när jag har ork och tid. Ska sätta mig med ett par läxor och sen ikväll följer jag med Josefine och Cornelia till rix fm i linköping! Ska bli skönt att tänka på något annat och sen imorgon tar jag sovmorgon!

Hoppas ni läsare också har det bra! Kram sålänge! ♥
 

RSS 2.0