Trouble is her only friend and he's back again


Jenna Karlsson är mitt namn som ni nog redan förstått jag är 15 år blir 16 år på onsdag (1 feb) går alltså sista året på högstadiet. Bor i en liten stad som kallas vadstena i östergötland. Bor med min mamma och pappa och syster Josefine i en villa precis utan för vadstena ( cykelavstånd till stan ). Är uppvuxen med hästar och allt som har med det att göra eftersom min mamma och syster är hästgalna så har även jag ridit men slutade pga en skada i höften. Rider idag när jag känner för det även om jag saknar det väldigt mycket ibland!

Har varit med om många upp och nedgångar i mitt liv som gjort mig till den jag är idag.  Försöker se framåt och är glad över alla fina vänner jag har och min familj som stöttar mig och som alltid finns där.

Jag är en glad och kramgo tjej som alltid säger vad hon tycker och tänker. Tror nog jag är en lätt person att prata och umgås med! Även om ja kan vara ganska feg när ja träffar nytt folk... Älskar att hitta på nya saker och göra lite smågalna saker, ta risker! Har jag bestämt mig för en sak då måste jag göra det! Hatar när man bestämt planer och dom plöstligt ändas. Måste också alltid veta saker minst några dagar innan annars får jag panik! Jag är nog en ganska envis filur..

RSS 2.0