Fika med Ebba

Har fikat med Ebba i eftermiddag och nu spenderar jag tid med läxböckerna. Flera prov den här veckan så ska försöka blogga så mycket jag kan. Inte lätt att gå i skolan..


Pretty little liars och tända ljus

Ligger just nu i sängen och ska snart börja skriva klart på en uppgift som ska in och sedan ta mig en varm dusch. Imorgon ringer klockan halv 6 igen så ska bara ta det lugnt resten av kvällen. Ha en mysig söndagskväll ♥


Just nu

Update: Filmen var hur bra som helst, väldigt lång men det hände någonting hela tiden. Nu när jag tagit en promenad med vovven ska jag göra mig i ordning och kolla ett avsnitt av pretty little liars! Godnatt allihop!


The Lumineers - Ho Hey


Spenderar min lördag i skänninge

Ska ta bussen till skänninge om någon timme till mormor och morfar, jag och min älskade mormor ska se på les miserables ikväll. Många bra skådespelare med så har höga förväntningar! Någon som sett den?
 
Så innan ska vi göra hemmagjord pizza och bara mysa och så får vi ju inte glömma hunden heller. Hon blir nog glad över att jag ska vara där inatt, hon brukar ju ta upp hela sängen och bli överlycklig när man ger henne godis, men vilken hund blir inte?..
 
 
 Molly

Nellie

 
Letade runt bland bilderna jag tog i somras och hittade de här på min fina vän nellie som jag tror jag inte har visat. Två av mina favoritet och att de är svartvita är som pricken över i.

Min fina katt

 
Bara jag och katterna hemma just nu och jag är hur rastlös som helst, efter att ha sprungit upp och ner i trapporna minst tjugo gånger, så hamnar jag med kameran och sedan här. Ovanfär ser ni resultatet. Ska försöka ordna lite inlägg sen ska jag nog lägga mig och läsa lite till. Skolan tar på krafterna!

Femtio nyanser av honom

Varit ute i det fina vädret idag i stort sett hela dagen, så nu har jag tänkt att krypa ner i min varma säng och fortsätta läsa femtio nyanser av honom.  Hur spännande som helst. Många som frågat om den är bra, det är den kan jag lova!
 

I'm collecting sunlight for a rainy day

 
Jag hade precis börjat tröttna på snön, när det blir sånt här underbart väder. Såhär ska vintern vara! En aning kallt men det får man stå ut med, så oerhört skönt att vara ute och fota igen!

Volcanoes

Kan inte bli bättre än så här

Kusin Juni


Capsicum


Min fina syster


Bra kväll igår!

Jag och Nellie spenderade våran lördagskväll/natt i Motala och dansade som aldrig förr. Är hur trött som helst idag, ska snart baka något gott för att få mig en sockerchock så kanske jag piggnar till. Ni får se resultatet om några timmar!


Capsicum&Bubba


Bella

 
Spenderade några timmar ute i snön och knäppte massa kort. Hur kan jag inte ha gjort tid till att fota? Ska bli kul sen när jag får välja kurser eftersom jag har tänkt att välja fotografisk bild. Längtar!

Capsicum

 
Är han inte fin?!

Molly

 

Pauline


Noel


Amelia


hilda


Mule

 

Sigge


"Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever. . . it remembers little things, long after you have forgotten everything."