Mitt 2014

Fyllde 18, skaffade min första tatuering, gick ut för första gången och tog körtkort som jag inte vet vad jag skulle göra utan idag. 
 
Klarade av mitt mål, att ta mig igenom sommaren och övervinna vissa rädslor. Vilket jag gjorde. Vilket ledde till att jag fick lusten till att fota igen.
 
Dom få lediga dagarna jag hade försökte jag göra det bästa av. 
 
Fick för mig att för en gångs skull fota självporträtt. Humöret var på topp, hunden var vid min sida och den här dagen var en av dom bättre. 
 
Andra tatueringen blev till och lika nöjd blev jag denna gång! 
Bild: Google. 
Fick chansen att åka upp ett par dagar till morbror i Stockholm och han fixade biljetter till Ben Howard. Första konserten och jag hoppas det blir fler såklart. Var så skönt att komma bort ett tag och bara vara. Tänka på annat och få släppa allting för ett tag. Att jag träffade Ben Howard i gamla stan och fick en bild med oss två gjorde inte saken värre! Dom fyra dagarna jag spenderade i Stockholm kommer jag kunna leva på länge och jag är så glad att jag åkte! 
 
Jag införskaffade mig i mellandagarna ett objektiv som jag så länge velat ha efter att ha börjat på ett nytt jobb och samtidigt haft kontroll över skolan med alla inlämningar och uppsatser. Finns nog ingen bättre känsla än att köpa något man så länge velat ha för egna pengar man slitit för. 
 
Och jag spar det viktigaste under året till sist. Jag har vunnit en kamp jag inte trodde man kunde vinna över och mycket tack vare honom. Han blev min den 6 juni och han har funnits vid min sida sedan dess. Jag har så mycket att tacka honom för och jag är så oerhört glad att han är min. ♥
 

Kommentarer


INNAN DU KOMMENTERAR:

FOTO
- Jag fotar med en Nikon D7100, tidigare nikon d3000
-Tamron AF 17-50mm F/2.8
- Nikon AF NIKKOR 50mm 1:1.8
- Tamron AF 70-300mm 1:4-5.6
- Nikon AF-S Micro 60mm 1:2.8
- Extern blixt
- Stativ
- Fjärrutlösare

DESIGN
- Jag gör alla mina designer i photoshop CS6
- Jag gör inte gratis bloggdesigner
(på grund av att det tar så mycket tid)
- Är du intresserad av en bloggdesign?
Kontakta mig på mailen, jennakarlsson@live.se
- Vill du ha hjälp med något? Kommentera! Jag hjälper mer än gärna till!


ÖVRIGT
- Ställ gärna frågor, finns inga dumma frågor!
- Lägg inte energi på att skriva något du inte kan stå för.
(kan lika gärna kolla upp din ip-adress)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
"Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever. . . it remembers little things, long after you have forgotten everything."